VALSARTAN SANDOZ 80 mg filmtabletta

Törzskönyvi hipertónia. RILMENIDIN-TEVA 1 mg tabletta

Tartalom

  törzskönyvi hipertónia

  Az említett engedélyek kiadására Szingapúrban és Thaiföldön került sor. A megállapodás értelmében a Richter szállítja a terméket, az MTPC pedig leányvállalatain keresztül értékesíti a készítményt az említett piacokon. A Richter a törzskönyvezési eljáráshoz kapcsolódóan mérföldkő bevételre jogosult, valamint az értékesítés függvényében royalty bevételben részesül.

  törzskönyvi hipertónia

  A skizofréniáról A skizofrénia egy súlyos és gyakran munkaképtelenséghez vezető krónikus mentális betegség, amely jellemzően a törzskönyvi hipertónia és az érzékelés zavaraival jár. A cariprazine-ról A cariprazine egy, szájon át, napi egy alkalommal szedhető, atípusos antipszichotikum, amelyet az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala FDA felnőtt betegek kezelésére törzskönyvi hipertónia, akiket vagy I.

  Bár a cariprazine-nak a skizofrénia és az I. Farmakodinámiás szempontból, a cariprazine a D3- és D2 dopamin receptorokhoz magas affinitással kötődő, parciális agonista hatásmechanizmussal rendelkezik és szintén parciális agonistaként hat az 5-HT1A szerotonin receptorokon.

  törzskönyvi hipertónia

  A cariprazine in vitro kísérletek által igazoltan akár 8-szoros affinitással kötődik a D3 dopamin receptorokhoz, mint a D2 receptorokhoz. A cariprazine antagonista hatást fejt ki az 5-HT2B és az 5-HT2A receptorokra, melyekhez magas és közepes affinitással kötődik, valamint a H1 hisztamin receptorokhoz szintén kötődést mutat.

  törzskönyvi hipertónia

  A cariprazine alacsonyabb kötődési affinitással rendelkezik az 5-HT2C szerotonin és α1A- adrenerg receptorokhoz és érdemben nem kötődik a muszkarin típusú kolinerg receptorokhoz. Ezeknek az in vitro kísérletek által igazolt adatoknak a klinikai jelentősége nem ismert.

  törzskönyvi hipertónia

  A cariprazine-t a Richter kutatói fedezték fel, fejlesztették az Allergan-nal közösen és licencbe adták át nekik az Egyesült Államokban és Kanadában történő értékesítésre. Az et is meghaladta azon klinikai kísérleteknek a száma, amelyet a két vállalat több mint egy évtized során hajtott végre több ezer, az egész világból származó beteg bevonásával.

  törzskönyvi hipertónia

  Mindezt annak érdekében tették, hogy felmérjék a cariprazine hatásosságát és biztonságosságát egy sor, különböző pszichés betegségekkel küzdő páciens esetében. Amellett, hogy a cariprazine több mint három éve elérhető az Egyesült Államokban, a készítmény skizofrénia indikációban törzskönyvi engedélyt kapott az Európai Unióban és annak 18 tagállamában már piaci bevezetésre is került.

  • törzskönyv - Keresés | eLitMed
  • Betegtájékoztató 1.
  • TOLUCOMBI 80 mg/25 mg tabletta - Gyógyszerkereső - EgészségKalauz
  • VALSARTAN SANDOZ 80 mg filmtabletta - Gyógyszerkereső - Háutil.hu
  • Vérnyomás 140 100 felett de nem magas vérnyomás
  • A magas vérnyomás osztályozása ki táblázat szerint
  • Továbbra is használható valsartan tartalmú készítmények listája
  • Myostimuláció magas vérnyomás esetén

  Richter Gedeon Nyrt.