Terhesség alatti magasvérnyomás

Hipertónia remisszió. Magas vérnyomás

Tartalom

  hipertónia remisszió

  Nagyon kevés vizsgálat foglalkozik az ACA infarktusainak hosszú távú utánkövetési eredményeivel, etiológiájával, klinikai sajátosságaival, prognózisával. A szakirodalomban a legtöbb tanulmány néhány hónaptól egy évig tartó utánkövetésről számol be.

  Betegek és módszerek - Összesen 27, ACA-infarktust szenvedett beteg vett részt a vizsgálatban 14 nő, 13 férfi.

  hipertónia remisszió

  A éves kor közötti betegek átlagos hipertónia remisszió 68,5 év volt. Következtetés - A korábbi szakirodalomhoz képest viszonylag hosszú távú három hónap - 30 hónap utánkövetéses vizsgálat eredményeit mutatjuk be 27, ACA-infarktust szenvedett beteg esetében, a klinikai adatok feltárják az etiológiát, a speciális klinikai tünettant ezen belül a beszédzavarokat is és a prognózist.

  Bemutatjuk, hogy az ázsiai és az európai populációk esetében eltérés figyelhető meg az ACA-infarktus etiológiai tényezői között. Az ACA-infarktusok során gyakorta bekövetkező beszédzavarokkal kapcsolatban hipertónia remisszió vizsgálat eredményei összhangban vannak azokkal a korábbi megállapításokkal, miszerint ez a klinikai kép több, mint valódi aphasia, és általános hypokinesiával, valamint a pszichomotoros aktivitás csökkenésével jár együtt.

  hipertónia remisszió